چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

وضو گرفتن چه آثار و ثوابي دارد؟

پاسخ :
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
إذا تَوَضَّأَ الرّجُلُ المُسلِمُ خَرَجَتْ خَطاياهُ مِن سَمعِهِ وبَصَرِهِ ويَدَيهِ ورِجلَيهِ ، فإن قَعَدَ قَعَدَ مَغفورا لَهُ ؛
هرگاه مرد مسلمان وضو بگيرد ، گناهان او از گوش و چشم و دستان و پاهايش بيرون مى‏روند . پس ، چون بنشيند با آمرزش نشسته است.
كنزالعمّال : 26031

*******
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
إذا تَوَضّأَ العَبدُ تَحاطُّ عَنهُ ذُنوبُهُ كما تَحاطُّ وَرَقُ هذهِ الشَّجَرَةِ ؛
هرگاه بنده (خدا) وضو گيرد، گناهانش همچون برگ‏هاى اين درخت فرو مى‏ريزد .
كنزالعمّال : 26030

*******
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
يَحشُرُ اللّه‏ُ عز و جل اُمَّتييَومَ القِيامَةِ بَينَ الاُمَمِ غُرّا مُحَجَّلِينَ مِن آثارِ الوُضوءِ ؛
خداوند عز و جل در روز قيامت امّت مرا ، بر اثر وضو ، با چهره‏هاى زيبا و دست و پاى سپيد محشور مى‏كند .
بحار الأنوار : 80/237/11