چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

چگونه ممکن است سر بريده امام حسين(عليه السلام)، قرآن تلاوت کند؟ آيا اين يک معجزه است؟ دليل قرائت قرآن چيست؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آيت الله العظمي حسين مظاهري(دامت بركاته):
معلوم است که اين قضيه معجزه است؛ و معجزه، آن است که به حسب عادت، واقع نمي شود و اما چرا قرآن خوانده است، زيرا بهترين کلمات، قرآن است که از بهترين افراد در آن موقع حساس با آن جاذبه خاص واقع شده است. و اينگونه امور محل استبعاد نيست، قال الله تعالي: «أم حسبت أن أصحاب الکهف و الرقيم کانوا من أياتنا عجبا» (کهف/9) آيات الهي بسيار است و هيچ يک محل استبعاد نيست و چنان که نقل شده سر مطهر، همين آيه شريفه را تلاوت کرده است.
منبع: خون موعود، علي(مهرداد) آقا شريفيان و عبدالرسول احمديان