چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

در زيارت عاشورا مي خوانيم «الحمدالله علي عظيم رزيتي» آيا براي مصيبت بزرگ بايد خدا را شکر کرد؟ شکر چه چيز؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آيت الله العظمي حسين مظاهري(دامت بركاته):
شکر لطف خفي حق تعالي، همچنان که خود سيدالشهداء ارواحنا فداه هم در قتلگاه، شکر حق را بجاي مي آوردند و آل الله هم در اسارت، شاکرانه، رنج مصائب را تحمل مي کردند.
منبع: خون موعود، علي(مهرداد) آقا شريفيان و عبدالرسول احمديان