چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيا رزمندگاني كه بيش از يكسال حضور داوطلبانه در دفاع مقدس داشته و جانباز كمتر از 25 درصد هستند در قوانين فعلي ايثارگرند يا خير.و چه تسهيلاتي در قوانين فعلي بايد دريافت كنند.

پاسخ :
بر اساس بند 2 ماده 68 قانون مديريت خدمات كشوري ، كليه رزمندگان ، جانبازان و آزادگان متناسب با درصد جانبازي و مدت خدمت داوطلبانه در جبهه و مدت اسارت از فوق العاده ايثارگري تا 1500 امتياز برخوردار مي شوند .
ضمنا ضوابط اجرايي و تفصيلي نحوه محاسبه امتيازات ايثارگري طي بخشنامه شماره 14593/200 مورخ 21/2/1388 توسط معاون توسعه مديريت و سرمايه انساني رئيس جمهور تدوين و ابلاغ شده است و شما مي توانيد مفاد بخشنامه مورد اشاره را از طريق سايت www.hvm.ir مطالعه نماييد .
www.hvm.ir