چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيا شرط سني 50 سال از مصوبه قانون اصلاح قانون نحوه بازنشستگي جانبازان انقلاب اسلامي ايران و جنگ تحميلي و معلولين عادي و شاغلين مشاغل سخت و زيان آور، مصوب 1367 حذف شده است يا نه ؟ دوم اينکه نحوه محاسبه اضافه کاري نوبت کاران مشاغل سخت و زيان آور چگونه است؟

پاسخ :
1- قانون مورد اشاره مصوب 67 ، از ديدگاه حقوقي قانون خاص تلقّي مي گردد و شرط پنجاه سال تا کنون توسط قوانين لا حق به صورت ضمني يا صريح لغو نشده است .
2- اصولا مبناي محاسبه اضافه کار براي کليه مشاغل مطابق بخشنامه شماره 14593/200 دولت برابر است با يکصد و هفتاد و پنجم مجموع امتيازات شغل ، شاغل و مديريت ضرب در ضريب ريالي است .
www.hvm.ir