چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

در ماده 13 قانون حمايت از آزادگان بعد از ورود به کشور آمده است که دو براب مدت اسارت آزادگان شاغل در دستگاهها به عنوان سابق خدمت رسمي براي آنها محسوب مي شود واز هر لحاظ مورد محاسبه قرار مي گيرد. آيا منظور از محاسبه دوبرابر مدت اسارت به عنوان سابقه ، به معني پرداخت کليه حقوق و مزاياي اين مدت اسارت به صورت دو برابر مي باشد يا اينکه صرفاً از لحاظ کسر بيمه و محاسبه سابقه براي بازنشستگي براي آنها مد نظر است؟ و منظور از واژه "از لحاظ در اين ماده چيست؟

پاسخ :
منظور از « محاسبه دو برابر مدّت اسارت » صرفا در محاسبه سوابق خدمتي از هر لحاظ { از قبيل سنوات ، سنوات بازنشستگي يا مستمري يا وظيفه ، ارتقاء ها و رتبه ها مربوط به سنوات و....} است و به معني « پرداخت کليه حقوق و مزاياي اين مدت » نمي باشد .
www.hvm.ir