چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

قانون بازنشستگي نيروهاي مسلح چند سال مي باشد؟

پاسخ :
بطور كلي در زمينه بازنشستگي كارمندان دولت و از آنجمله بازنشستگي نيروهاي مسلح قانون خاص وجود ندارد ، بلكه ضوابط بازنشستگي از قبيل شرايط بازنشستگي ] 30 سال خدمت و يا 60 سال سن [ ، ساير شرايط استثنائي و... ، در قوانين و مقررات استخدامي و نيروهاي مسلح و در قالب فصل بازنشستگي قيد شده است .
مع الوصف برخي مقررات توسط دولت در زمينه افزايش حقوق بازنشستگي ، بازنشستگي پيش از موعد ، بيمه هاي اجتماعي ، بازنشستگي جانبازان و.... از سوي دولت و مجلس وضع شده است .
قانون مديريت خدمات كشوري مصوب 1386 نيز ، فصل سيزدهم آن تحت عنوان ( تامين اجتماعي) به موضوع كاركنان بازنشسته پرداخته است .
با عنايت به موارد فوق اولا قانون خاص بازنشستگي نيروهاي مسلح موضوعيت نداشته و ثانيا ضوابط حاكم بر بازنشستگي محدوديت زماني ندارد .
www.hvm.ir

نظرات کاربران