چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

در محيط كار احساس دلزدگي و خستگي دارم امكان تغيير در آن هم براي من ميسر نيست، چه كنم؟

پاسخ :
دوست عزيز
قطعاً پيدا کردن شغل و کار مناسب ديگر کار دشواري است. امروزه بسياري از جوانان کار مناسب و درآمدزائي خوبي ندارند پس نبايد شغل خود را از دست بدهيد. اما بايد براي جلوگيري از دلزدگي و خستگي در کار، تنوعي براي خودتان ايجاد کنيد. در درجه ي اول دکوراسيون اتاق و ميز خود را تغيير دهيد و اگر امکان دارد به اتاق ديگري برويد. صبح زود قبل از رفتن به سر کار ورزش کنيد. عصرها براي خود مشغوليت ديگري نظير شرکت در کلاس هاي زبان و ... داشته باشيد. هر هفته با دوستان خود براي ناهار به يک رستوران برويد و با اين کارها خودتان را دلگرم کنيد. هر روز کتب مورد علاقه تان را مطالعه کنيد و برنامه هاي مفيد تلويزيون را تماشا کنيد.
www.shamimm.ir