سه‌شنبه، 23 فروردين 1390

پرسش :

شوهر من 47 سال دارد و بیماری قلبی دارد. آنژیو کرده اند ولی میگویند که چیزی نیست . اکو هم نکردند ولی این علائمی که دکتر می گویند دارند . سیگار هم می کشند . کار روزمره را هم بخوبی انجام نمی دهند . سردرد شدید هم دارند . آیا ایشان نارسائی قلبی دارند ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر سید محسن میرحسینی، فوق تخصص جراحی قلب و پیوند قلب:
ایشان احتمالا فشار خون دارند و علائم تنگی عروق کرونر هم با توجه به کشیدن سیگار هم دارند . در مورد ایشان ممکن است قلب بزرگ شده باشد و نارسائی قلبی گرفته باشند . باید درمان طبی انجام بشود یا عمل جراحی انجام بشود . بیمارستان مسیح دانشوری در مورد نارسائی قلبی پیشرفت زیادی کرده است و خوب است که به آنجا مراجعه کنند . من توضیحی در مورد این مرکز می دهم . در این مرکز حدود 5 سال است که پیوند قلب انجام می شود . با امکانات کم ولی تلاش بسیار همکاران و مسئولین بیمارستان ، ما تاکنون موفق به 70 پیوند قلب شده ایم . که در قیاس جهانی هم نتیجه ی خوبی داشته ایم . این آقا باید به بیمارستان ما بیاید و ما تست هایی از ایشان بگیریم و با من تماس بگیرند تا کارهای ایشان را انجام بدهیم .
www.ch3.ir