سه‌شنبه، 23 فروردين 1390

پرسش :

من خانمی 32 ساله هستم . مدت سه سال است که هنگام راه رفتن و فعالیت دچار درد شدید زانو می شوم و گاهی داخل زانویم صدا می دهد .پزشکان گفته اند که مشکل غضروف دارم .آیا این درمان قطعی دارد ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر حسین فراهینی، متخصص ارتوپدی و فوق تخصص جراحی زانو:
اگر مشکل غضروف باشدو غضروف خراب شده باشد ، متاسفانه درمان قطعی و کلی ندارد . ولی می تواند درمان پیشگیری برای کنترل آن انجام داد . توصیه ی من این است که حتما به پزشک مراجعه کنند . شاید شروع خرابی غضروف و مفضل پاکلمفرال باشد .استفاده از فیزیوتراپی و داروهای مختلف و زانو بند می تواند به ایشان کمک بکند و حداقل می توانند پیشرفت آن را کنترل می کنند .
www.ch3.ir