شنبه، 27 فروردين 1390

پرسش :

آیا زنان هم می توانند در جنگ شركت كنند؟

پاسخ :
الإمامُ الباقرُ أو الإمامُ الصّادقُ عليهماالسلام :
إنّ رسولَ اللّه‏ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم خَرَج بالنِّساءِ في الحَرْبِ حتّى يُداوِينَ الجَرْحى ، ولَم يُقَسِّمْ لَهُنّ مِن الفَيْءِ ، ولكنَّهُ نَفَلَهُنَّ .
امام باقر عليه‏السلام يا امام‏صادق عليه‏السلام:
رسول خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم زنان را همراه خود به جنگ برد تا مجروحان را مداوا كنند . از غنيمت چيزى ميان آنها تقسيم نكرد ، امّا به آنان (چيزهايى) بخشيد .
الكافي : 5 / 45 / 8 ، منتخب ميزان الحكمه : 140