يکشنبه، 28 فروردين 1390

پرسش :

دعاي امام صادق عليه السلام هنگام بيماري چه بود؟

پاسخ :
الإمام الصادق عليه‏السلام
- كانَ يَقولُ عِندَ العِلَّهِ‏ـ: اللّهُمَّ إنَّكَ عَيَّرتَ أقواماً فَقُلتَ : « قُلِ ادْعُواْ الَّذِينَ زَعَمْتُم مِّن دُونِهِ فَلاَ يَمْلِكُونَ كَشْفَ الضُّرِّ عَنكُمْ وَ لاَ تَحْوِيلاً » فَيا مَن لايَملِكُ كَشفَ ضُرّي ولاتَحويلَهُ عَنّي أحَدٌ غَيرُهُ ، صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وَاكشِف ضُرّي وحَوِّلهُ إلى مَن يَدعو مَعَكَ إلهاً آخَرَ لا إلهَ غَيرُكَ .
امام صادق عليه‏السلام
- دعاى ايشان به هنگام بيمارى: خداوندا ! تو خود ، كسانى را سرزنش كردى و فرمودى : «بگو كسانى را كه به جاى خداوند به خدايى مى‏پنداشته‏ايد ، فرا خوانيد تا ببينيد كه نه نمى‏توانند سختى‏اى از شما بگشايند ، و نه شما را به حالتى ديگر درآورند» . پس اى آن كه هيچ كس جز او نتواند سختى‏اى از من بگشايد و مرا به حالتى ديگر ببرد ! بر محمّد و خاندانش درود فرست ، و سختى را از من بگشاى و آن را به سوى كسانى ببر كه در كنار تو - كه خدايى جز تو نيست - خدايى ديگر را مى‏خوانند .
بحارالأنوار ، جلد 95 ، صفحه 18 ، حديث 18 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 178