دوشنبه، 5 ارديبهشت 1390

پرسش :

هنگام عيادت، چگونه براي بيمار دعا كنيم؟

پاسخ :
رسول اللّه‏ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
إذا دَخَلتُم عَلَى المَريضِ فَنَفِّسوا لَهُ في أجَلِهِ ؛ فَإِنَّ ذلِكَ لا يَرُدُّ شَيئا ويُطَيِّبُ بِنَفسِهِ .
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
چون بر بيمار درآمديد ، براى وى ، آرزوى عمر دراز كنيد؛ چه ، اين [دعا] چيزى [از اجل او] را دفع نمى‏كند ، امّا مايه خرسندى وى مى‏شود.
بحار الأنوار ، جلد 81 ، صفحه 225 ، حديث 33 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 208
*******
رسول اللّه‏ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم
- في دُعائِهِ لِمَريضٍ عِندَ عِيادَتِهِ لَهُ: اللّهُمَّ آجِرهُ عَلى وَجَعِهِ ، وعافِهِ إلى مُنتَهى أجَلِهِ .
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم - در دعاى خود به هنگام عيادت يك بيمار - :
خداوندا! او را بر دردش پاداش ده ، و او را تا پايان عمرش عافيت عطا كن.
نثر الدرّ ، جلد 1 ، صفحه 155 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 208