چهارشنبه، 7 ارديبهشت 1390

پرسش :

رهنمود حضرتعالى در خصوص رابطه با آمريكا چيست ؟ لطفا به عنوان نمونه مثالى در اين رابطه ذكر فرماييد؟

پاسخ :
در شرايطى كه برخورد رژيم ايالات متحده با همه دنيا، برخوردى طلبكارانه و فزون خواهانه است ، هرگونه ضعف و تسليم شدن ، بزرگترين خطاى استراتژيك است .
با توجه به مواضع كشورهاى عربى در قضيه فلسطين از امضاى قرارداد كمپ ديويد به بعد و عقب نشينى گام به گام آنها، مى بينم در اين 25 سال نه تنها كشورهاى عربى هيچ امتيازى نگرفتند، بلكه آمريكا از مواضع خود در حمايت از رژيم صهيونيستى عقب نشينى نكرد و حتى يك بار هم جانب اعراب را نگرفت .
برگزیده از بیانات مقام معظم رهبری در تاریخ 28 / 5 / 1382