دوشنبه، 12 ارديبهشت 1390

پرسش :

لطفا شروط لازم براى قضاوت صحيح در مورد عملكرد جمهورى اسلامى و علت بزرگ نمايى ضعفها را بيان فرمائيد؟

پاسخ :
مقام معظم رهبرى :
نگاه بر آيندى به مجموعه نقاط قوت و ضعف جمهورى اسلامى و درك جبهه بندى موجود در دنيا دو شرط لازم براى قضاوت صحيح در مورد عملكرد نظام اسلامى است . در عملكرد جمهورى اسلامى نقاط ضعف نيزوجود دارد اما دشمن و برخى عناصر نا آگاه داخلى ، با عمده كردن نكات منفى اين جمهورى مظلوم و فراموش كردن نقاط مثبت فراوان نظام ، در واقع در صددند انقلاب اسلامى را به شكست بكشانند تا اسلام را از موقعيت كنونى اش قرنها عقب ببرند.
برگزیده از بیانات مقام معظم رهبری در تاریخ 29/6/1382