شنبه، 17 دی 1390

پرسش :

پرونده اي كه راي قطعي آن در ديوان عدالت اداري نقض و جهت طرح در هيأت هم عرض به واحد كار و امور اجتماعي فرستاد شده است تعيين اينكه اين پرونده در كدام هيأت حل اختلاف مطرح شود با كدام مرجع مي باشد؟

پاسخ :
در مواردي كه آراء قطعي مراجع حل اختلاف قانون كار توسط ديوان عدالت اداري نقض و پرونده مربوط جهت تجديد رسيدگي در هيأت حل اختلاف هم عرض به اداره كل كار و اموراجتماعي مربوط ارسال مي گردد اينكه پرونده در كدام هيأت حل اختلاف هم عرض مورد رسيدگي قرار گيرد يعني تعيين مرجع رسيدگي همعرض با واحد اداره كار مي باشد.
منبع:www.icm.ir