دوشنبه، 24 بهمن 1390

پرسش :

آيا در قرآن مجيد درباره حركت زمين به دور خورشيد اشاره اى شده است؟

پاسخ :
در آيات متعددى از قرآن مجيد به حركت زمين به درو خورشيد اشاره شده است: «الم نجعل الارض كفاتا(1)؛ آيا زمين را پرنده اى سريع السير نيافريديم». (سوره المرسلات، آيه 25)
اين آيه، پرده از چهره دو اصل مهم علمى بر مى دارد:
1. حركت سريع زمين؛
2. نيروى جاذبه زمين.
زيرا زمين در اين آيه به پرنده اى تشبيه شده است كه به هنگام پرواز بال هاى خود را جمع مى كند.
گرچه زمين بال ندارد، ولى داراى نيرويى بهتر و قوى تر از بال، يعنى نيروى جاذبه مى باشد كه اعتدال و نظم آن را در حركات گوناگون حفظ مى نمايد.
در آيه ديگرى آمده است: «الذى جعل لكم الارض مهدا». در اين آيه زمين به عنوان گهواره انسان ها بيان و حركت زمين تاييده شده است كه اين آيات، جزو معجزات علمى قرآن به شمار مى رود.
پی نوشت:
1. كفات به معنى سرعت پرواز يا حالت جمع بال ها و غيره مى باشد.
eporsesh.com