جمعه، 28 بهمن 1390

پرسش :

آيا خواندن قرآن در هر روز لازم و ضروري است‌؟ چرا؟

پاسخ :
خواندن قرآن گرچه واجب نيست‌؛ ولي بهتر است يك مسلمان هر روز براي انُس بيشتر با قرآن كريم و يادآوري و عمل به دستورهاي آن‌، مقداري از آيات آن را تلاوت كند.
حضرت امام صادق(علیه السلام) ‌مي‌فرمايند: "قرآن عهد و فرمان خدا با خلقش است‌، پس شايسته است كه مسلمان در فرمان او خداوند نگاه كند و هر روز پنجاه آيه آن را بخواند."
پيامبر گرامي اسلام(صلی الله علیه و آله و سلم)‌مي‌فرمايند: "هر كه در يك شب ده آيه از قرآن را بخواند، از غافلان نوشته نشود و هركه پنجاه آيه بخواند، از ذاكران نوشته شود و هر كه صد آيه بخواند، از قانتين نوشته شود و هر كه دويست آيه بخواند، از خاشعين نوشته شود و هر كه سيصد آيه بخواند، از رستگاران‌ نوشته شود و هر كه پانصد آيه بخواند از گروه مجتهدين نوشته شود و هر كه هزار آيه بخواند براي او يك قنطار (قنطار پانزده هزار مثقال طلا است) كه كوچكترين آن چون كوه احد است و بزرگترش چون ميانه آسمان تا زمين است نوشته شود."( ر.ك‌: الكافي‌، محمد بن يعقوب كليني‌;، ج 2، ص 609 و 612، انتشارات دارالكتب الاسلامية‌، تهران‌.)
eporsesh.com