دوشنبه، 1 اسفند 1390

پرسش :

آقايي 18 ساله هستم که مدتي است مبتلا به اختلال هورموني مي باشم و به اين علت دچار پُرمويي و افسردگي شده ام، چه بايد کرد؟

پاسخ :
همان طور که خودتان نيز ذکر کرده ايد، مشکلات پرمويي و افسردگي پس از اختلالات هورموني در شما ايجاد شده و در ابتدا لازم است اين اختلالات ( که بهتر بود جواب آزمايش هاي تان را هم ذکر مي کرديد) بر طرف شود و بعد جهت کنترل پرمويي شما اقدام گردد. پس از برطرف شدن اين اختلالات شما مي توانيد از ليزرهاي IPL يا ليزرهاي جديدتري که امروزه در بازار است و براي رفع موهاي زائد در آقايان مثلاً در ناحيه سرشانه يا پشت کمر آنها کاربرد دارد ( جهت کاهش اين موها) اقدام کنيد. اين روش در طي 4-6 جلسه مي تواند در کاهش مو مؤثر باشد؛ ولي در هر صورت در ابتداي کار بايد مشکل هورموني شما بر طرف گردد.
Rasekhoon.net