سه‌شنبه، 9 اسفند 1390

پرسش :

چگونه امام زمان (عج) در يک زمان می‌تواند در چند مكان حضور داشته باشد؟

پاسخ :
امامان معصوم عليهم السلام با ولايت و قدرتی كه دارند و از طرف خداوند به آن بزرگواران عنايت شده است، قادرند در یک زمان واحد، در مكان‌های متعدد حاضر شوند، بدين نحو كه بدن‌های متعدد مثالی (بدنی لطيف و شبيه بدن جسمانی) به امر خداوند متعال ايجاد می‌كنند و با تصرف در آن بدن‌های مثالی در جاهای متعدد ظاهر می‌شوند و هر كاری را كه اراده كنند، در هر مكانی كه بخواهند انجام می‌دهند.