جمعه، 4 فروردين 1391

پرسش :

چگونه سياست جهانى به وسيله ى يهود قبضه شده است؟

پاسخ :
قبل از شكل گيرى دولت غاصب اسراييل در سرزمين فلسطين، گروهى از سران يهود، به منظور به وجود آوردن يك كشور يهودى و در دست گرفتن سياست بين المللى، انجمن هايى تشكيل دادند و قطع نامه هايى صادر كردند كه قسمتى از آن به شكل كتابى مشتمل بر 24 (پروتكل) درآمد كه به زبان هاى مختلف ترجمه، و در فارسى به نام اسرار سازمان مخفى يهود ترجمه گرديده است.
در اين كتاب نشان مى دهد كه چگونه يهوديان، با تشكيل مجامع مخفى و فساد جامعه و ترور، موجبات حكومت خود را در دنيا فراهم مى سازند؛
مجله ى هفتگى مورنينگ پست (17 دسامبر 1921) درباره ى آن كتاب مى نويسد:
به وسيله ى مندرجات اين كتاب، بسيارى از امپراطورى ها از بين رفته، يا ممكن است از بين بروند.[1]
در نخستين پروتكل چنين آمده است:
هيچ گاه سياست نمى تواند با قوانين اخلاقى سازگار باشد. زمام دارى كه به اصول اخلاقى پاى بند است، نمى تواند يك سياست مدار ماهر باشد؛ چنين آدمى هرگز نخواهد توانست در پست خود ثابت باشد، و در كار خود موفّق و پيروز گردد.
كسى كه مى خواهد زمام دار جامعه اى باشد، ناگزير بايد به مكر و نيرنگ و دورويى متوسّل شود؛ زيرا چيزهايى كه در عالم انسانيّت از فضايل شمرده مى شود، در عالم سياست جزو رذايل به شمار مى آيد! مثلاً امانت، صداقت، يك رنگى، وفاى به عهد و نظاير اين گونه اخلاقيات فاضله ـ كه جزو كمالات انسانى اند ـ در عالم سياست، از بزرگ ترين دشمنان به حساب مى آيند. اين گونه صفات تنها در كشورهاى «جوييم ها» (غيريهودى ها) خريدار دارد. افراد يهودى هيچ گونه اجبارى ندارند كه از آنها پيروى نمايند!...
بايد شعار ما (زور و نيرنگ) باشد، هيچ گاه نبايد از زور و خدعه غافل باشيم، در صورتى كه بتوانيم با عوامل ياد شده و دادن رشوه، به آرمان هاى خود لباس عمل بپوشيم، ضرورى است كه از آنها استفاده نماييم.[2]
مطالب اين پروتكل، درست مطابق مكتب (ماكياولى) است كه مى گويد: زمام دار، براى نيل به قدرت و ازدياد قدرت و حفظ آن، مجاز است به هر عملى از زور و حيله و تزوير و غدر و قتل و جنايت و تقلّب و نقض قول و پيمان شكنى و نقض مقررات اخلاقى متوسّل شود.[3]
پی نوشتها:
[1]. ژرژلامبلن، اسرار سازمان مخفى يهود، ترجمه ى مصطفى فرهنگ، ص 64.
[2]. همان، ص18.
[3]. بهاءالدين پازارگاد، تاريخ فلسفه ى سياسى، ج2، ص433.
منبع: اسلام و اقليّت هاى مذهبى، محمد باقر طاهرى، انتشارات مركز مديريت حوزه علميه قم (1384).