شنبه، 9 ارديبهشت 1391

پرسش :

با توجه به اختلاف شيوه هاي امامان معصوم ، آيا اهداف آنان متفاوت است ؟

پاسخ :
اصول و اهداف همه آنان ثابت است ، ولي شيوه هايشان متفاوت است ؛ گاهي حركات متفاوت است ولي هدف يكي است ، مثلاً تيغه هاي قيچي بر ضد يكديگر حركت مي كنند ولي هدف يكي است و آن بريدن . گاهي حركات گروهي كه در زمينِ ورزش مشغول مسابقه هستند ، متفاوت است ولي هدف همه آنان برنده شدن گروه شان است .
آري ، هدف تمام امامان معصوم به تكامل رساندن مردم است ، تكاملي جامع و كامل و بدون آفت ولي اين تكامل ، زماني با رفتن به جبهه جنگ است و زماني با شركت در كلاس درس و گاهي با هجرت و گاهي با سكوت و ...
منبع: پرسش هاي مهم پاسخ هاي كوتاه، حجت الاسلام محسن قرائتي