يکشنبه، 17 ارديبهشت 1391

پرسش :

اينكه در شب قدر يكي از تفكرات انسان اين باشد كه با نگاه به وقايع سال گذشته به اين نتيجه برسد كه چندان تقدير خوبي براي وي رقم نزده شده است چه ارتباطي با قضا و قدر الهي دارد؟

پاسخ :
از آداب شب قدر آن است كه با حالت استغفار و رازگويي و نياز خواهي، به درگاه خداوند رو آوريم و ضمن پشيماني از كاستي هاي گذشته، تصميم سازي و ميثاق ببنديم براي آينده و اين گونه قابليت خود را براي نزول رحمت و فيض خدا نشان بدهيم.
بنابراين تفكر در وقايع سال گذشته از آداب شب قدر به شمار آمده كه با دقت در كاستي هاي سال گذشته، ريشه عدم موفقيت ها را در درون خود بيابيم و قابليت هاي خود را بازشناسي كنيم تا در پي آن «قدر» خود را بالا ببريم و تقدير سال آينده ما رقم بخورد.
eporsesh.com