سه‌شنبه، 19 ارديبهشت 1391

پرسش :

مزيت بهشت براين دنيا چيست با اينكه خداوند از درختان و نهرهاي زيرآن صحبت مي كند.

پاسخ :
اولاً، نعمت‏هاي بهشتي از نظر كيفيت، با آنچه در اين جهان است، قابل قياس نيست. ثانياً نعمت‏هاي اين جهان،گذرا و ناپايدار و نعيم بهشتي جاويد و استوار است. ثالثاً، نعمت‏هاي دنيوي مشوب به انواع سختي‏ها و ناملايماتاست و نعيم و لذت فردوس نعمت خالص و لذت غير مشوب است و آدمي در آن‏جا هيچ ناراحتي و نگراني ندارد.
eporsesh.com