يکشنبه، 31 ارديبهشت 1391

پرسش :

با توجّه به اين كه ازدواج افراد همخون با يكديگر، موجب پديد آمدن بيماريهاى ارثى مى شود، درباره ازدواج فرزندان آدم((عليه السلام)) با يكديگر توضيح دهيد؟

پاسخ :
ازدواج همخونى - چنان كه از نظر علمى ثابت شده است - در صورتى زيان بخش است كه منشأ بيمارى هاى ارثى شود. بنابراين، چنانچه در مواردى اين احتمال اصلا نباشد يا ضعيف باشد، دليلى در دست نيست كه اين گونه ازدواجها از نظر طبّى اشكالى داشته باشد و ممكن است در ازدواج فرزندان آدم((عليه السلام)) و حوا چنين بوده باشد.
www.eporsesh.com