شنبه، 6 خرداد 1391

پرسش :

مردى كه همسرش را طلاق رجعى داده، آيا در اين مدت بايد نفقه‏اش را بدهد؟

پاسخ :
همه مراجع: اگر زن در اين مدت از حقوق شوهر (مانند بيرون رفتن از منزل بدون اجازه او) سرپيچى نكند، مرد بايد نفقه‏اش را بدهد.آيت الله سيستانى، منهاج الصالحين، ج 3، م 517؛ آيت الله تبريزى و آيت الله وحيد، منهاج الصالحين، احكام العده، م 1474؛ دفتر همه مراجع.
porseman.org