پنجشنبه، 25 خرداد 1391

پرسش :

كوتاه كردن ناخن ها چه فوايدي دارد؟

پاسخ :
پیامبر اکرم صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله فرمودند :
تَقليمُ الأظفارِ يَمنَعُ الداءَ الأعظَمَ ، و يُدِرُّ الرِّزقَ .
كوتاه كردن ناخن ها از درد بزرگ جلوگيرى مى‏كند و روزى را زيــاد مى‏گرداند .
الكافي : 6 / 490 / 1 منتخب ميزان الحكمة : 348
**********
پیامبر اکرم صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله فرمودند :
مَن أخَذَ مِن شارِبِهِ و أظفارِهِ في كُلِّ جُمُعَةٍ ، أدخَلَ اللّه‏ُ فيهِ شِفاءً ، وأخرَجَ مِنهُ داءً .
هر كس در هر جمعه ، قدرى از سبيل و ناخن‏هاى خود را بگيرد ، خداوند به [بدن] او شفايى نهد و دردى از او برون بَرَد .
الفردوس ، جلد 3 ، صفحه 584 ، حديث 5826 عن ابن مسعود وراجع مكارم الأخلاق ، جلد 1 ، صفحه 152 ، حديث 396 وح 398 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 116
www.hadithcity.com