يکشنبه، 18 تير 1391

پرسش :

چند كتاب مفيد درباره امام زمان (عج) در دوران غيبت و بعد از غيبت يعنی زمان ظهور كه معتبر و مستند باشند معرفی نماييد.

پاسخ :
كتاب هاي متعددي در اين زمينه به رشته تحرير درآمده است، كه از ميان آنها عناوين ذيل را تأكيد مي نماييم :
1. عصر ظهور؛ مؤلف : علي توراني
2. مهدي موعود؛ مؤلف : علي دواني، ترجمة جلد 13 بحارالانوار
3. يكصد پرسش و پاسخ پيرامون امام زمان?؛ مؤلف : عليرضا رجالي
4. موعودي كه جهان در انتظار اوست؛ مؤلف : علي دواني
5. دادگستر جهان؛ مؤلف : ابراهيم اميني
6. يوم الخلاص؛ مؤلف : كامل سليمان؛ ترجمة علي اكبر مهدي پور
7. مهدي منتظر؛ مؤلف : حاج شيخ محمدجواد خراساني
8. دارالسلام؛ مؤلف : علامه شيخ محمود عراقي (ميثمي)ره
9. مهدي(،آخرين سفير انقلاب؛ مؤلف : ذبيح ا...سعمي كبير، 2جلد
10. مهدي، انقلابي بزرگ؛ مؤلف : آيت ا...مكارم شيرازي
11. آخرين تحول؛ مؤلف : هيأت قائم تهران
12. در جستجوي قائم؛ مؤلف : سيد مجيد پور طباطبائي، نشر جمكران
13. سيماي امام زمان( ؛ مؤلف : محمد مهدي تاج لنگرودي، نشر ممتاز
14. معصوم چهاردهم؛ مؤلف : جواد فاضل، نشر مطبوعات علمي
15. رسالت جهان، حضرت مهدي( ؛ مؤلف : فريده گل محمدي آرمان، دارالنشر اسلام قم
16. مهدي موعود؛ مؤلف : شهيد دستغيب، انتشارات ناس
17. نشانه هاي ظهور؛ مؤلف : سيد علي اصغر سادات موسي، نشر منير
18. زندگي حضرت صاحب الزمان؛ مؤلف : حسين عمادزاده
19. خورشيد مغرب؛ مؤلف : محمد رضا حكيمي، نشر فرهنگ اسلامي
و...
كتابهاي مفيد ديگري هم براي مطالعه و كسب اطلاعات بيشتر، چه در خصوص دوران غيبت، و چه در خصوص دوران ظهور آن حضرت، وجود دارد.
منبع: موسسه تحقيقاتي حضرت ولي عصر عليه السلام