پنجشنبه، 30 شهريور 1391

پرسش :

تغذیه با شیر مادر چه فوایدی دارد؟

پاسخ :
تغذیه با شیر مادر ابتلا به بیماریهای اسهالی و عفونت های تنفسی و مرگ ناشی از آنها را به شدت کاهش می دهد.
ضمنا از ابتلا به عفونت های گوش میانی و عفونت دستگاه ادراری می کاهد. میزان ابتلا به آسم-اگزما و انواع آلرژی در شیر خوارانی که از شیر مادر استفاده می کنند بسیار کمتر است. بویژه در خانواده هایی که پدر یا مادر و یا یکی از افراد خانواده مبتلا به نوعی بیماری آلرژیک است، تغذیه با شیر مادر می تواند نجات بخش باشد.