جمعه، 31 شهريور 1391

پرسش :

«محمد بن علی بنابی قره» کیست؟

پاسخ :
محمد بن علی بنابی قره از جمله راویان مشهور دعای ندبه است. نجاشی دربارۀ وی می‌گوید:
«... او ثقه بوده و روایات فراوانی شنیده و کتاب‌های بسیاری تألیف کرده است. وی کسی بود که کتاب‌‌هایی را ورق‌ به‌ ورق برای اصحاب امامیه می‌خواند و همواره در مجالس با ما بود»(۱).
از آنجا که نجاشی اجازۀ نقل کتاب‌های ابن ابی قره را از وی داشته است لذا می‌توان او را از مشایخ اجازۀ مرحوم نجاشی دانست.

پی‌نوشت:
۱. رجال نجاشی، ص۲۸۳.
منبع: پورتال جامع مهدویت