شنبه، 13 آبان 1391

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه خورش قارچ را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
▪ روغن مایع: ۱۰۰ گرم
▪ پیاز ۲ عدد
▪ فلفل دلمه‌ای: ۳ عدد
▪ پودر کاری: یک قاش چایخوری
▪ رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
▪ آب: ۵۰۰ میلی‌لیتر
▪ قارچ: ۷۵۰ گرم
▪ آب‌لیموی ترش: ۳ قاشق غذاخوری
▪ نمک: نصف قاشق چایخوری
▪ زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد
▪ فلفل: یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:
روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت ‌دهید تا طلایی شود. فلفل دلمه‌ای را به قطعات متوسط برش داده، به پیاز اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید.
رب گوجه‌فرنگی، پودر کاری و خردل را اضافه کنید. آب را اضافه کنید. قارچ‌ها را ۴ قسمت کرده و جداگانه در روغن با آب لیموترش و نمک به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.
قارچ‌ها را به پیاز و فلفل دلمه‌ای اضافه کنید و ۱۵ دقیقه تفت دهید. زرده‌های تخم‌مرغ را با چنگال باز کرده و فلفل را اضافه کنید. ظرف را از روی شعله برداشته، زرده‌های تخم‌مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید. خورش را چشیده و در صورت نیاز، نمک اضافه کنید. اجازه بدهید خورش ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشد تا به خوبی جا بیفتد
www.ch3.ir