جمعه، 24 آذر 1391

پرسش :

من نذری کرده ام که صیغه ی نذر را نخوانده ام . آیا واجب است که من نذر خود را ادا کنم؟

پاسخ :
نذر شرعی که وجوب وفا دارد و تخلف از آن حرام است و کفاره دارد ، نذری است که شرایط شرعی را داشته باشد . یکی از شرایط نذر شرعی این است که فرد صیغه ی نذر را خوانده باشد . صیغه ی نذر این است : بر من است که برای خدا چنین کاری را انجام بدهم مثلا یک روز روزه بگیرم یا برای خداست بعهده ی من که چنین کاری را انجام بدهم . این صیغه را می توان به هر زبانی خواند . مثلا برای خداست بعهده ی من که اگر در این امتحان قبول شدم فلان کار را انجام بدهم . این صیغه نذر همراه شرط است . اگر کسی این صیغه را نخوانده باشد واجب نیست که به نذرش عمل کند ولی می تواند به آن عمل کند .
www.ch3.ir