شنبه، 7 بهمن 1391

پرسش :

ﻳﻚ ﻗﻄﻌﻪ زﻣﻴﻦ ﺟﻬﺖ اﺣﺪاث ﺣﻤﺎم از ﻃﺮف ﻣﺎﻟﻚ ﺧﻴﺮی وﻗﻒ ﮔﺮدﻳﺪه و ﭘﺲ از اﺣﺪاث ﺣﻤﺎم درآﻣﺪ آن ﺟﻬﺖ اﻗﺎﻣﻪ ﻋﺰای اﻣﺎم ﺣﺴﻴﻦ علیه السلام ﺻﺮف ﻣﻲﺷﺪ اﻻن ﭘﺲ از ﮔﺬﺷﺖ ﺳﺎلﻫﺎی زﻳﺎد ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن ﺣﻤﺎم ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻋﺪم درآﻣﺪ ﻛﺎﻓﻲ و ﻣﻘﺮون ﺑﻪ ﺻﺮﻓﻪ ﻧﺒﻮدن آن ﺧﻮد ﺑﻪ ﺧﻮد ﻣﺘﺮوﻛﻪ وﺗﺨﺮﻳﺐ ﮔﺮدﻳﺪه و ﺑﻼ ﻣﺼﺮف ﻣﻲﺑﺎﺷﺪ اﻳﻦ در ﺣﺎﻟﻴﺴﺖ ﻛﻪ اﻛﺜﺮ ﻗﺮﻳﺐ ﺑﻪ اﺗﻔﺎق از اﻫﺎﻟﻲ ﻣﺤﻞ در ﻣﻨﺰل ﺧﻮد ﺣﻤﺎم داﺷﺘﻪ و ﻣﺸﻜﻠﻲ ﺟﻬﺖ ﻛﺎرﻫﺎی ﺿﺮوری ﻧﺪارﻧﺪ.ﻟﺬا از آن ﻣﻘﺎم ﻣﺮﺟﻌﻴﺖ و وﻻﻳﺖ ﺧﻮاﻫﺎﻧﻢ ﻣﺎ را در ﺗﺼﺮف اﻳﻦ ﻣﻠﻚ وﻗﻔﻲ ﺟﻬﺖ اﺣﺪاث ﻣﺪرﺳﻪ اﺟﺎزه ﻓﺮﻣﻮده ﺗﺎ از اﻳﻦ ﻃﺮﻳﻖ ﻣﺸﻜﻞ ﺗﺤﺼﻴﻞ داﻧﺶ آﻣﻮزان اﻳﻦ روﺳﺘﺎ در ﺳﻄﺢ اﺑﺘﺪاﺋﻲ راﻧﺪاﺷﺘﻪ ﻧﺒﺎﺷﻴﻢ.

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مدظله العالی:
اﮔﺮ آن ﺣﻤﺎم ﺑﻪ ﻫﻴﭻ وﺟﻪ در ﺟﻬﺖ ﻧﻴﺖ واﻗﻒ ﻗﺎﺑﻞ اﺳﺘﻔﺎده ﻧﻴﺴﺖ در ﻣﻄﻠﻖ ﻛﺎرﻫﺎی ﺧﻴﺮ از ﺟﻤﻠﻪ ﻣﺪرﺳﻪ ﺳﺎزی، ﻣﻲﺗﻮان اﺳﺘﻔﺎده ﻧﻤﻮد.
منبع: اﺳﺘﻔﺘﺎﺋﺎت ﺑﺎب وﻗﻒ، ﺣﻀﺮت آﻳﺖ الله اﻟﻌﻈﻤﻲ ﺧﺎﻣﻨﻪای ﻣﺪﻇﻠﻪ اﻟﻌﺎﻟﻲ، ﻣﻌﺎوﻧﺖ ﻓﺮﻫﻨﮕﻲ ﺳﺎزﻣﺎن اوﻗﺎف، مهر1390.