شنبه، 7 بهمن 1391

پرسش :

ﭘﺪر ﻣﻦ ﻗﻄﻌﻪ زﻣﻴﻨﻲ را وﻗﻒ ﻧﻤﻮدﻧﺪ ﺗﺎ در ﺻﻮرﺗﻲ ﻛﻪ اﺣﺘﻴﺎج ﺑﻪ ﺑﻨﺎی ﻣﺴﺠﺪ و ﺣﺴﻴﻨﻴﻪ ﺑﺎﺷﺪ زﻣﻴﻦ واﮔﺬار ﮔﺮدد، از آﻧﺠﺎﺋﻲ ﻛﻪ ﭘﺪرم ﺑﻲ ﺳﻮاد ﺑﻮدﻧﺪ در ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺷﻔﺎﻫﻲ ﺧﻮد ﻣﻜﺎن را ﺑﺮای ﻛﺎرﻫﺎی ﻋﺎم اﻟﻤﻨﻔﻌﻪ وﻗﻒ ﻧﻤﻮدﻧﺪ، اﻳﻦ در ﺣﺎﻟﻲ اﺳﺖ ﻛﻪ ﻣﺤﻞ ﻣﺎ ﺣﺪود ﺳﻴﺼﺪ ﺧﺎﻧﻮرا ﻣﻲﺑﺎﺷﺪ ﺗﺎ ﭼﻨﺪﻳﻦ ﺳﺎل آﻳﻨﺪه ﺑﻪ ﻣﺴﺠﺪ و ﺣﺴﻴﻨﻴﻪ ﻧﻴﺎز ﻧﺪارد اﻣﺎ ﺑﻪ ﻣﺪرﺳﻪ ﺷﺪﻳﺪا ﻧﻴﺎزﻣﻨﺪ اﺳﺖ . ﻟﺬا ﻣﺴﺘﺪﻋﻲ اﺳﺖ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻣﻄﺎﻟﺐ ﻓﻮق ﻧﻈﺮ ﺣﻀﺮﺗﻌﺎﻟﻲ را ﻣﺮﻗﻮم ﻓﺮﻣﺎﺋﻴﺪ.

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مدظله العالی:
اﮔﺮ ﭘﺪرﺗﺎن زﻣﻴﻦ را ﺑﺮای ﻛﺎرﻫﺎی ﻋﺎم اﻟﻤﻨﻔﻌﻪ وﻗﻒ ﻧﻤﻮدﻧﺪ ﻣﻲﺗﻮاﻧﻴﺪ آن را ﺑﺮای ﻣﺪرﺳﻪ واﮔﺬار ﻧﻤﺎﺋﻴﺪ.
منبع: اﺳﺘﻔﺘﺎﺋﺎت ﺑﺎب وﻗﻒ، ﺣﻀﺮت آﻳﺖ الله اﻟﻌﻈﻤﻲ ﺧﺎﻣﻨﻪای ﻣﺪﻇﻠﻪ اﻟﻌﺎﻟﻲ، ﻣﻌﺎوﻧﺖ ﻓﺮﻫﻨﮕﻲ ﺳﺎزﻣﺎن اوﻗﺎف، مهر1390.