شنبه، 7 بهمن 1391

پرسش :

ﺑﺨﺸﻲ از درآﻣﺪ ﻣﻮﻗﻮﻓﻪ اﺧﺘﺼﺎص ﺑﻪ ﻃﻼب ﻣﺪرﺳﻪ ﻋﻠﻤﻴﻪ ﻧﺠﻒ اﺷﺮف داﺷﺘﻪ اﺳﺖ ﻣﺪرﺳﻪ ﻣﺬﻛﻮر ﺑﺎﻟﻎ ﺑﺮ ﭼﻬﻞ ﺳﺎل ﻗﺒﻞ ﺗﺨﺮﻳﺐ و آﺛﺎری از آن ﻧﻤﻲﺑﺎﺷﺪ ﻟﺬا اﺳﺘﺪﻋﺎ دارد ﺑﺎ ﻋﻨﺎﻳﺖ ﺑﻪ ﻣﺮاﺗﺐ ﻣﻌﺮوﺿﻪ و ﻋﺪم اﻣﻜﺎن ﺻﺮف درآﻣﺪ ﻓﻮق در ﺟﻬﺖ وﻗﻒ و ﺑﺎ ﻋﻨﺎﻳﺖ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﺒﺎرک ﺣﻀﺮت اﻣﺎم راﺣﻞ، در ﺻﻮرت ﺻﻼﺣﺪﻳﺪ ﻣﻘﺮر ﻓﺮﻣﺎﻳﻴﺪ ﭘﺮداﺧﺖ ﻋﻮاﻳﺪ ﻓﻮق اﻟﺬﻛﺮ ﺑﻪ ﻃﻼب ﻣﻨﻄﻘﻪ در اﻳﺮان ﭘﺮداﺧﺖ ﺷﻮد.

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مدظله العالی:
در ﺗﺤﺮﻳﺮاﻟﻮﺳﻴﻠﻪ ﺣﻀﺮت اﻣﺎم ﺧﻤﻴﻨﻲ (ره) ﺟﻠﺪ دوم ﻛﺘﺎب اﻟﻮﻗﻒ ﻣﺴﺌﻠﻪ 62 ﻓﺮﻣﻮده اﻧﺪ ﻛﻪ در ﻓﺮض ﺧﺮاب ﺷﺪن ﻣﻮرد وﻗﻒ، ﺑﺎﻳﺪ وﻗﻒ در وﺟﻮه ﺑﺮ ﺻﺮف ﺷﻮد، ﺑﻨﺎﺑﺮاﻳﻦ در ﻓﺮض ﻣﺴﺌﻠﻪ ﺻﺮف ﻋﻮاﺋﺪ ﻓﻮق اﻟﺬﻛﺮ ﺑﺮ روال ﺳﺎﺑﻖ ﻣﺎﻧﻊ ﻧﺪارد، واﷲ اﻟﻌﺎﻟﻢ.
منبع: اﺳﺘﻔﺘﺎﺋﺎت ﺑﺎب وﻗﻒ، ﺣﻀﺮت آﻳﺖ الله اﻟﻌﻈﻤﻲ ﺧﺎﻣﻨﻪای ﻣﺪﻇﻠﻪ اﻟﻌﺎﻟﻲ، ﻣﻌﺎوﻧﺖ ﻓﺮﻫﻨﮕﻲ ﺳﺎزﻣﺎن اوﻗﺎف، مهر1390.