شنبه، 7 بهمن 1391

پرسش :

آﻳﺎ زﻣﻴﻨﻲ ﻛﻪ ﺑﺮای ﺣﺴﻴﻨﻴﻪ ﻳﺎ ﻣﺴﺠﺪ وﻗﻒ ﺷﺪه اﺳﺖ در آن زﻣﻴﻦ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎﻧﻲ ﻧﻴﺰ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺷﺪه اﺳﺖ ﻣﻲﺗﻮان آن را ﺧﺮاب ﻳﺎ ﺗﺼﺮف ﻛﺮد؟ ﺑﺎﻟﻔﺮض اﮔﺮ ﻫﻢ ﻛﺴﻲ ﺗﺼﺮف ﻛﺮد ﺣﻜﻢ آن ﭼﻴﺴﺖ؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مدظله العالی:
اﮔﺮ وﻗﻒ ﺗﻤﺎم ﺷﺪه ﻧﻤﻲﺗﻮاﻧﻨﺪ ﺗﺼﺮف ﻛﻨﻨﺪ و ﭼﻨﺎﻧﭽﻪ اﺧﺘﻼﻓﻲ ﻫﺴﺖ ﻧﻴﺎز ﺑﻪ ﻣﺮاﻓﻌﻪ ﺷﺮﻋﻴﻪ دارد.
منبع: اﺳﺘﻔﺘﺎﺋﺎت ﺑﺎب وﻗﻒ، ﺣﻀﺮت آﻳﺖ الله اﻟﻌﻈﻤﻲ ﺧﺎﻣﻨﻪای ﻣﺪﻇﻠﻪ اﻟﻌﺎﻟﻲ، ﻣﻌﺎوﻧﺖ ﻓﺮﻫﻨﮕﻲ ﺳﺎزﻣﺎن اوﻗﺎف، مهر1390.