شنبه، 7 بهمن 1391

پرسش :

ﺣﺴﻴﻨﻴﻪ ﺷﻬﺪاء ﺑﺎ داﺷﺘﻦ اﻣﻮال ﻣﺨﺘﻠﻒ از ﺟﻤﻠﻪ ﻛﺎﻻﻫﺎی اﻫﺪاﺋﻲ و دﻳﮓﻫﺎی ﻣﺴﻲ ﻣﻲﺑﺎﺷﺪ ﻛﻪ ﺑﻌﻀﺎ وﻗﻒ ﺣﺴﻴﻨﻴﻪ ﺷﻬﺪاء ﮔﺮدﻳﺪه اﺳﺖ و در ﺣﺎل ﺣﺎﺿﺮ دﻳﮓﻫﺎی ﻣﺴﻲ ﺑﺎ ﭼﻨﺪ ﻣﺮﺣﻠﻪ اﺳﺘﻔﺎده در ﭘﺨﺖ ﻏﺬا و ﺣﺮارت ﺷﻌﻠﻪ ﮔﺎز ﻣﻲﺑﺎﻳﺴﺖ ﺑﺎ ﻗﻠﻊ ﺳﻔﻴﺪ ﮔﺮدد ﻛﻪ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ وﻗﺖ ﻫﺰﻳﻨﻪ زﻳﺎدی در ﺑﺮﺧﻮاﻫﺪ داﺷﺖ از آﻧﺠﺎﺋﻴﻜﻪ دﻳﮕﻬﺎی آﻟﻮﻣﻨﻴﻮم ﭼﻨﻴﻦ ﻣﺸﻜﻠﻲ را ﻧﺪارد ﻟﺬا از ﻧﻈﺮ ﺑﻬﺎء دﻳﮓ ﺗﺒﺪﻳﻞ دو ﻳﺎ ﺳﻪ دﻳﮓ ﻣﺴﻲ ﺑﻪ ﻳﻚ دﻳﮓ آﻟﻮﻣﻨﻴﻮم ﻣﻘﺪور ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻮد. ﺧﻮاﻫﺸﻤﻨﺪ اﺳﺖ در ﺧﺼﻮص ﺗﺒﺪﻳﻞ دﻳﮓ ﺣﺴﻴﻨﻴﻪ ﺷﻬﺪاء را ارﺷﺎد ﻓﺮﻣﺎﺋﻴﺪ.

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مدظله العالی:
اﮔﺮ ﻗﺎﺑﻞ اﺳﺘﻔﺎده ﻫﺮ ﭼﻨﺪ در ﺣﺴﻴﻨﻪﻫﺎی دﻳﮕﺮ ﻧﻴﺴﺖ، ﺗﺒﺪﻳﻞ ﻣﺎﻧﻌﻲ ﻧﺪارد.
منبع: اﺳﺘﻔﺘﺎﺋﺎت ﺑﺎب وﻗﻒ، ﺣﻀﺮت آﻳﺖ الله اﻟﻌﻈﻤﻲ ﺧﺎﻣﻨﻪای ﻣﺪﻇﻠﻪ اﻟﻌﺎﻟﻲ، ﻣﻌﺎوﻧﺖ ﻓﺮﻫﻨﮕﻲ ﺳﺎزﻣﺎن اوﻗﺎف، مهر1390.