شنبه، 7 بهمن 1391

پرسش :

ﻣﻮﻗﻊ اﺣﺪاث ﻣﺴﺠﺪ ﻓﻌﻠﻲ، ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﻛﻤﺒﻮد زﻣﻴﻦ و ﻋﺪم آﮔﺎﻫﻲ ﻣﻘﺪاری از زﻣﻴﻦ وﻗﻔﻲ ﻗﺒﺮﺳﺘﺎن ﺑﻪ ﻣﺴﺠﺪ اﻟﺤﺎق ﮔﺮدﻳﺪ ﺣﺎﻟﻴﻪ ﺟﻬﺖ ﺗﺠﺪﻳﺪ ﺑﻨﺎی ﻣﺴﺠﺪ ﺟﺪﻳﺪ ﺑﻪ ﻋﻠﺖ اﺿﺎﻓﻪ ﺷﺪن زﻣﻴﻦ ﺧﺮﻳﺪاری ﺷﺪه از ﭘﺸﺖ ﻣﺴﺠﺪ، از زﻣﻴﻦ وﻗﻔﻲ اﻟﺤﺎﻗﻲ ﻗﺒﺮﺳﺘﺎن ﺑﻲﻧﻴﺎز ﺷﺪهاﻳﻢ و ﻗﺼﺪ دارﻳﻢ زﻣﻴﻦ اﻟﺤﺎﻗﻲ ﻗﺒﻠﻲ وﻗﻔﻲ را ﺑﻪ ﻗﺒﺮﺳﺘﺎن ﺳﺎﺑﻖ، ﻣﻠﺤﻖ ﻧﻤﺎﺋﻴﻢ آﻳﺎ اﻳﻦ اﻟﺤﺎق ﺟﺎﻳﺰ اﺳﺖ؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مدظله العالی:
ﺟﺎﻳﺰ ﺑﻠﻜﻪ واﺟﺐ اﺳﺖ.
منبع: اﺳﺘﻔﺘﺎﺋﺎت ﺑﺎب وﻗﻒ، ﺣﻀﺮت آﻳﺖ الله اﻟﻌﻈﻤﻲ ﺧﺎﻣﻨﻪای ﻣﺪﻇﻠﻪ اﻟﻌﺎﻟﻲ، ﻣﻌﺎوﻧﺖ ﻓﺮﻫﻨﮕﻲ ﺳﺎزﻣﺎن اوﻗﺎف، مهر1390.