دوشنبه، 7 اسفند 1391

پرسش :

آیا جایز است که یکى از مسلمانان یک کافر کتابى یا غیر کتابى، اعم از زن یا مرد را در سرزمین کفر یا سرزمین مسلمانان به تملک خود در آورد؟

پاسخ :
این کار جایز نیست، هرگاه کفّار به سرزمین اسلامى حمله کنند و کسانى از آنان به دست مسلمین اسیر شود، سرنوشت اسیران جنگى در دست حاکم اسلامى است و آحاد مسلمانان حق تعیین سرنوشت اسراء را ندارند.
منبع : رساله اجوبة الاستفتائات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مدظله العالی