سه‌شنبه، 8 اسفند 1391

پرسش :

رقص مرد براى مرد و زن براى زن چه حکمى دارد؟ اگر رفتن به عروسى به خاطر احترام به عادت‌هاى اجتماعى باشد آیا به علت احتمال وجود رقص اشکال شرعى دارد؟

پاسخ :
به‌طور کلى اگر رقص به‌گونه‌‏اى باشد که منجر به تحریک شهوت شود یا مستلزم فعل حرام یا ترتّب مفسده‌‏اى باشد، حرام است. ولى اصل شرکت در عروسى‌‏هایى که احتمال رقص در آنها وجود دارد تا زمانى که به عنوان تأیید، مرتکب کار حرام محسوب نشود و موجب ابتلا به حرام هم نشود، اشکال ندارد.
منبع : رساله اجوبة الاستفتائات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله‌العالی)