دوشنبه، 14 اسفند 1391

پرسش :

در بعضى از مراکز تعلیم و تربیت مشاهده مى‏شود که معلّم یا مدیرى که کارمند یکى از بخشهاى ادارى است، با موافقت مسئول ادارى مستقیم خود در ساعات رسمى کارش مبادرت به تدریس در مدارس دیگر مى‏کند و علاوه برحقوق ماهانه خود، اجرت این تدریس را هم دریافت مى‏کند، آیا این کار و گرفتن اجرت در برابر آن جایز است؟

پاسخ :
موافقت مسئول مستقیم کارمند با تدریس او در اثناء ساعات رسمى کارش، تابع حدود اختیارات قانونى فرد مسئول است، ولى با این فرض که کارمند دولت در برابر ساعات رسمى کارش هر ماه حقوق دریافت مى‏کند، حق ندارد در برابر تدریس در مدارس دیگر در همان ساعات رسمى کارش حقوق دیگرى دریافت نماید.
منبع : رساله اجوبة الاستفتائات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مدظله العالی