دوشنبه، 14 اسفند 1391

پرسش :

سازمان آب مبادرت به ریختن ماهى در آب سدّى نموده که آب رودهایى که خود داراىِ ماهى هستند به آن مى‏ریزد ولى سازمان آب ماهیهاى آب سد را فقط بین کارمندان خود تقسیم مى‌کند و از صید آنها توسط سایر مردم جلوگیرى مى‏نماید، آیا جایز است دیگران هم این ماهى‌ها را براى خودشان صید کنند؟

پاسخ :
ماهى‌هاى موجود در آبهایى که پشت سد جمع شده‏اند هرچند ماهى‌هاى آبهایى باشند که به سد مى‏ریزند، تابع آبى هستند که اختیار آن در دست سازمان آب است و در نتیجه صید ماهیها و استفاده از آنها منوط به اجازه سازمان آب است.
منبع : رساله اجوبة الاستفتائات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مدظله العالی