سه‌شنبه، 10 ارديبهشت 1392

پرسش :

اصلاً چرا حسین مظلوم؟ مگر امام حسین(ع) هم برای جنگ نرفته بودند و آنچه که مسلم است در جنگ افرادی کشته خواهند شد و همین‌طور هم شد. راهنمایی بفرمایید .

پاسخ :
شاید مظلومیت یک حالت انفعالی قابل تفسیر است ولی این‌طور نیست. مظلومیت یعنی کسی که به او ظلم شده، در کنار مظلومیت باید فصل‌های مشبهی از آن شجاعت حسینی هم تزریق شود. امام حسین(ع) به قصد جنگ نرفته بودند . طبق فرموده پیغمبر(ص) باید در برابر وضع موجود ایستادگی می‌کردند در نهایت جنگ، به ایشان تحمیل شد.