شنبه، 14 ارديبهشت 1392

پرسش :

علت اینکه مردم به خصوص جوانان به این جنبش‌ها نوپدید دینی گرایش بیشتری پیدا کرده‌اند، چیست؟ آیا به خاطر موثر بودن آنهاست یا اینکه تناسب با شرایط زمان دارد ؟

پاسخ :
یقیناً دین اسلام و عرفان آن فاقد مشکل است و اگر بخواهیم مشکلی هم پیدا کنیم نباید در مبانی دین به دنبال آن گشت بلکه باید در مجری‌ها و آنهایی که عنوان دین‌داری دارند، گشت. چند علت برای گرایش جوان‌ها به این جنبش‌ها ذکر شده از جمله ، کاستی‌های ادیان سنتی که نباید به خود دین ربط داد، ممکن است خیلی زمان‌ها سخت گوئی شده باشد یعنی کسی که مُبَلغ دین است آن را سخت جلوه داده است ، علت بعدی انتخاب نکردن زمان و مکان مناسب است. به طور کلی، عدم شناخت صحیح و کافی از اسلام یکی از مهم‌ترین علل گرایش افراد به این عرفان ها است.