دوشنبه، 21 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه کمپوت آلبالو با مایکروفر را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم :
آلبالو 500 گرم
شکر 130 گرم
وانیل 1 قاشق مرباخوری
آب 0.4 لیتر

طرز تهیه :
آلبالوها را داخل ظرف مناسب گود ریخته درب آن را گذاشته و به مدت 4-3 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید. سپس ظرف را بیرون آورده و شکر ، وانیل و آب را به آن اضافه کرده و مجددا به مدت 6-5 دقیقه با قدرت 100% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید. ( در این فاصله یکبار آن را خوب هم بزنید ) .
توجه :
می توانید ابتدا هسته آلبالو ها را در آورید و بعد مراحل پخت را انجام دهید .