دوشنبه، 21 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه فرنی با مایکروفر را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم :
آرد برنج 100 گرم
شیر هموژنیزه 1 قاشق سوپخوری
شکر 2.5 قاشق سوپخوری
گلاب 0.25 فنجان

طرز تهیه :
ابتدا آرد برنج ، شکر و شیر سرد را با یکدیگر خوب مخلوط کرده و آن را داخل یک ظرف گود مناسب ریخته و به مدت 2 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید ( در این فاصله یکبار آن را خوب هم بزنید ).
سپس گلاب را به آن اضافه کرده و به مدت 6-3 دقیقه با قدرت 70% داخل مایکروفر قرار دهید. ( دقت نمایید در این فاصله نیز فرنی را 3 الی 4 بار خوب هم بزنید ).
می توان برای درست کردن این فرنی از ظرف خود دستگاه ( بشر ) استفاده کرد .