دوشنبه، 21 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه آش کدو را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
▪ برنج: ۱۰۰ گرم یا یک‌دوم پیمانه
▪ شیر: ۱۰ تا ۱۲ پیمانه
▪ شکر: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
▪ کدو حلوایی: ۲ تا ۳ برش بزرگ
▪ گلاب: یک استکان
▪ مغز هل کوبیده: یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:
برنج را بشویید و با کمی نمک و مقداری آب که روی آن را بگیرد بگذارید تا خیس بخورد. بعد برنج را روی حرارت ملایم بگذارید تا برنج بپزد. کدو را پوست بکنید و خرد کنید و داخل برنج بریزید.
وقتی کدو کمی پخت شیر را به آن اضافه کنید و آنقدر روی آتش ملایم بگذارید تا کدو و برنج له شود.
سپس یک استکان گلاب و یک قاشق مرباخوری مغز هل کوبیده را با شکر در آن بریزید و خوب مخلوط کنید تا قوام بیاید. در این مرحله‌ آش آماده است. اگر شیرینی‌اش کم بود می‌توانید مقدار شکر را بیشتر کنید.