سه‌شنبه، 22 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه خوراک هویج و گوشت آب پز را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم :
سیب زمینی ۱۷۵ گرم
هویج ۲۲۵ گرم
پیاز یکچهارم عدد
گوشت گاو ۱۷۵ گرم
آب یکچهارم پیمانه / ۳۰۰ میلی لیتر
ادویه به مقدار لازم
به اندازه ۲.۵ پیمانه ( ۶۰۰ میلی لیتر ) تهیه می شود .

طرز تهیه:
1- فر را با درجه 180 سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید، سیب زمینی ، پیاز و هویج را خرد کرده ، در ظرف مخصوص فر بریزید .
2- گوشت را بشویید ، چربی آن را جدا کنید و با یک چاقوی تیز ، آن را به صورت تکه های کوچک خرد کنید .
3- گوشت ، آب و ادویه را به مواد داخل ظرف اضافه کنید و بگذارید تا به جوش آید . در ظرف را ببندید و بگذارید به مدت 5/1 ساعت داخل فر بپزد ، تا گوشت ترد شده ،و سبزیجات نرم شوند .
4- ان مواد را پس از پخت ، در مخلوط کن بریزید تا به صورت یکدست در آیند . سپس با قاشق ، مقدار کمی از آن را در ظرفی بریزید . پیش از آن که غذا را به کودک بدهید دمای آن را امتحان کنید . اگر لازم است بگذارید تا سرد شود .
5- باقی مانده غذا را بسته بندی کرده، هر چه سریعتر در یخچال قرار دهید . ظرف مدت 24 ساعت آن را مصرف کنید .
* می توان آن را در فریزر نگه داری کرد