سه‌شنبه، 22 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه پورۀ هویج ، عدس قرمز و گشنیز را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
هویج ۳۵۰ گرم
سیب زمینی ۱۷۵ گرم
عدس قرمز ۵۰ گرم
گشنیز کوبیده شده ۱۲ قاشق چای خوری
شیر خشک یک چهرام پیمانه یا ۳۰۰ میلی لیتر

طرز تهیه:
1- هویج و سیب زمینی را پوست گرفته ، به صورت تکه های کوچک خرد کنید و داخل قابلمه بریزید . عدس را کاملاً تمیز کنید تا دانه های سیاه در آن نباشد و سپس بشویید .
2- عدس ، گشنیز و شیر را به مواد داخل ظرف بیفزایید و منتظر بمانید تا به جوش آید ،سپس در آن را ببندید و مدت 40 دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا مواد کاملاً نرم شوند . اگر لازم بود ، قدری هم آب جوشیده به آن اضافه کنید .
1- مخلوط سبزیجات و عدس را به صورت پوره در آورید یا از الک رد کنید تا نرم و روان شوند .
4- با قاشق ، مقداری از آن را داخل ظرف بریزید . پی از آن که غذا را به کودک بدهید ، دمای آن را امتحان کنید ؛ اگر لازم است بگذارید تا سرد شود .
5- باقی ماندۀ پوره را بسته بندی کرده ، هرچه سریع تر داخل یخچال بگذارید . ظرف مدت 24 ساعت آن را مصرف کنید .
* می توانید آن را در فریزر بگذارید .
نکته :
هنگامی که این پوره سرد می شود ، کمی سفت تر خواهد شد . بنابراین ،وقتی وعده غذای کودک را گرم می کنید ،لازم است مقدار اندکی شیر خشک به آن اضافه کنید .