چهارشنبه، 23 مرداد 1392

پرسش :

طرز تهیه اردور با تخم مرغ را توضیح دهید.

پاسخ :
طرز تهیه:
تعداد 4 عدد تخم مرغ را با آب سرد شسته و بعد آنها را در کیسه فریزر( نایلون) قرار دهید و سرکیسه را گره زده و روی آن آب سرد بریزید و بگذارید روی شعله ملایم به مدت 20 دقیقه بپزد. این روش باعث می شود که تخم مرغ ها نترکد.
تخم مرغ های پخته شده را پوست کنده و هر کدام را از طول به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و زرده آنها را بیرون بیاورید ودرون آنها را با مخلوطی از مواد زیر پر کنید.
پوره سیب زمینی، پوره اسفناج، لبوی رنده شده، پوره هویج، پوره کدو حلوایی، پوره نخود فرنگی و زرده تخم مرغ (نرم شده با کره ) را مخلوط کرده و با قیف آنها را فرم داده و داخل تخم مرغ ها را پر کنید .
اطراف آنها را با نخود فرنگی ، هویج آب پز شده و مغز کاهو تزئین کنید.